El Mercat Municipal “mou peça”.


El Club d’Escacs Mollet ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal de Mollet, “El Mercat” pel qual rebrà un ajut econòmic anual per ajudar a sufragar les despeses de participar en la Divisió d’honor dels escacs catalans i altres activitats que el Club dur a terme.

És una gran satisfacció pel club que una entitat tan arrelada a la població, que aposta pel producte de qualitat i de proximitat i amb uns valors de treball i sacrifici importants, molt a prop dels escacs, que també requereixen molta feina i sacrifici per aconseguir resultats, aposti pel nostre esport (no oblidem que regentar una parada al mercat comporta un gran esforç i un gran nombre d’hores de treball per acostar el producte al consumidor en les millors condicions possibles). A la imatge veiem als membres de la junta de concessionaris del Mercat, amb el president del Club d’Escacs, Ramón Caro, materialitzant l’acord que, esperem, sigui per molts anys.

No cal dir que us animem a tots a visitar i a comprar al Mercat municipal de Mollet. La qualitat, bon tracte i els millors productes, els trobareu allà. A més, ara, també, donant suport als escacs, justament a les portes de l’inici de la temporada 2016 que començarà el pròxim mes de gener.

Visiteu la web del Mercat fent click AQUÍ

 

IMG_0562

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies