Pere Garriga, millor esportista masculí 2014.


El passat divendres dia 30 de gener es va celebrar a Can Gomà la 22 Nit de l’esport molletana, on el Club d’Escacs Mollet estava nominat com millor entitat, i en Pere Garriga i Cazorla, com millor esportista masculí.

Davant un auditori ple, el president del club, i portaveu del Jurat, Ramón Caro, va fer un discurs emotiu lloant l’esport base, el sacrifici d’esportistes, tècnics, familiars, directius, patrocinadors i organismes oficials, com l’Ajuntament, especialment de Josep Monràs i el seu equip, pel suport incondicional a l’activitat esportiva i associativa.

Pere Garriga va ser triat millor esportista molletà 2014, per segon cop a la seva curta vida, confirmant la seva progressió i la feina que realitza dia rere dia, rebent el reconeixement dels membres del jurat.

La nostra enhorabona al company Pere.
Segur que no serà el darrer reconeixement que rebrà en el futur.

Galería de fotografíes al Flickr del club fent click AQUÍ

Pere

IMG_3331 IMG_3329 IMG_3330 IMG_3327

 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies