Pere Garriga guanya el VIII Open Internacional “Stadium Casablanca”


El nostre jugador, i company, Pere Garriga Cazorla ha sumat un nou éxit a la seva trajectoria guanyant el fort Open Internacional Stadium Casablanca, que s’ha disputat a Saragossa del 26 al 30 de desembre de 2014, amb la participació de 3 Grans mestres, 5 Mestres internacionals i 3 Mestres FIDE, inclòs el nostre jugador, que partía 8è del ranking inicial.

Amb 4 empats i 5 victòries, amb menció especial de la victòria en 19 jugades contra el Gran mestre argentí, i número 1 del seu país, Fernando Peralta, va finalitzar campió, empatat a 7 punts amb els Grans mestres Oratovsky i Del Rio, gràcies a un millor desempat.

Aquesta magnífica actuació no s’ha vist recompensada amb una merescuda norma de Mestre internacional perque li va faltar jugar contra un titulat que li hagués donat opció a assolir la fita. Tot arriba, i arribarà aviat.

Veiem la partida amb Peralta fent click AQUÍ

Classificació i resultats a Chess-results fent click aquí

La crònica que han fet a Saragossa la podeu trobar fent click aquí

pere_catalunya(1)

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies