Pere Garriga guanya el VIII Open Internacional “Stadium Casablanca”

dimecres, 31 desembre 2014

El nostre jugador, i company, Pere Garriga Cazorla ha sumat un nou éxit a la seva trajectoria guanyant el fort Open Internacional Stadium Casablanca, que s’ha disputat a Saragossa del 26 al 30 de desembre de 2014, amb la participació de 3 Grans mestres, 5 Mestres internacionals i 3 Mestres FIDE, inclòs el nostre jugador, que partía 8è del ranking inicial.

Amb 4 empats i 5 victòries, amb menció especial de la victòria en 19 jugades contra el Gran mestre argentí, i número 1 del seu país, Fernando Peralta, va finalitzar campió, empatat a 7 punts amb els Grans mestres Oratovsky i Del Rio, gràcies a un millor desempat.

Aquesta magnífica actuació no s’ha vist recompensada amb una merescuda norma de Mestre internacional perque li va faltar jugar contra un titulat que li hagués donat opció a assolir la fita. Tot arriba, i arribarà aviat.

Veiem la partida amb Peralta fent click AQUÍ

Classificació i resultats a Chess-results fent click aquí

La crònica que han fet a Saragossa la podeu trobar fent click aquí

pere_catalunya(1)

 

 

Escrit per Ramón Caro

Categoria: actualitat, joves, resultat, torneig | Sense comentaris »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,113 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress