Dia mundial de la salut mental


El passat dissabte 18 d’octubre i com col·laboració amb el Centre Social la Llum, el Club d’Escacs Mollet va voler col·laborar amb el dia mundial de la salut mental (10 d’octubre de 2014) amb una sessió de simultànies a càrrec del jove mestre català del club, Cristian Fernández que, generosament, es va oferir per l’ocasió.

Marçal Abadía, Antoni Pous, Ramón Caro i el propi Cristian Fernández van ser els encarregats de muntar i desmuntar tot i organitzar l’acte amb l’equip del Centre Social La Llum que també van ajudar en tot moment.

Cristian no va perdre cap partida de les 23 disputades. El bon ambient i la bona temperatura van contribuir a que l’acte fos un éxit.

Galeria de fotos al Flickr del club fent click AQUÍ

IMG_3482

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies