XXXVII Open Internacional de Barberà del Vallès


Del 4 al 12 de juliol de 2014 es va disputar una nova edició de l’Open Internacional de Barberà del Valles, amb participació de 5 jugadors del Club d’Escacs Mollet. Al grup A, Pere Garriga i Guillem García i al grup B, Gerardo Gaona, Ramón Caro i Antonio Castañeda.

Pere Garriga va finalitzar amb 5,5 punts dels 9 en joc, guanyant als Mestres Internacionals Robert Alomà i Luc Bergez i fent taules amb la, també Mestre Internacional, Ana Matnazde. Va ocupar el lloc 16è partint del 44 de la general.
Guillem García va posar moltes ganes pero, al final, va aconseguir 3,5 punts dels 9 possibles, quedant en 65a posició, partint del 60 del ranking.

Al grup B, el millor dels molletans va ser Ramón Caro que, amb 5,5 punts va tenir opcions de premi fins la darrera (i desastrosa) partida, quedant en 21a posició, quan era el 23 del ranking. Gerardo Gaona no va fer un bon torneig, tenint en compte que era el 5 del ranking i, amb una ronda menys ja que va jugar 8, va totalitzar 5 punts que el van deixar en 25a posició. Antonio Castañeda va ver 3,5 punts que el van situar en 48a posició partint el 64 del ranking.

Classificació i resultats AQUÍ

Un video a Chessbase de 3 minuts fent click AQUÍ

barbera06

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies