Pere Garriga al Campionat d’Espanya Sub-16.


Crònica d’en Pere Garriga i Solé.

Del passat 21 al 27 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya Sub-16 a Salobreña (Granada) amb la participació del jugador del nostre Club Pere Garriga Cazorla. En Pere ha fet un molt bon campionat jugant en tot moment per posicions de podi i guanyant a l’última ronda a la WIM valenciana, i primera del rànquing, Irene Nicolàs, en una vibrant partida. Al final en Pere ha quedat el primer català i 6è de la classificació general. A més de la vessant d’escacs cal destacar el bon ambient amb els companys de la delegació catalana –i en general amb els jugadors d’altres comunitats- i la localització que és molt adequada per aquests tipus de torneigs.

Classificació i resultats AQUÍ

Resum de l’actuació d’en Pere AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies