Pere Garriga aconsegueix norma de Mestre Internacional


Notícia de darrera hora.

A l’Open Internacional de Montcada i Reixach, Pere Garriga Cazorla ha sumat el mig punt, que li faltava per aconseguir 5,5 punts i les condicions necessàries per obtenir la seva primera norma de Mestre Internacional i, per normativa de la FCDE, el títol de Mestre Català automàticament. Amb una extraordinària actuació, guanyant 2 Mestres Internacionals, un jugador català i un Mestre Fide, i fent taules amb un Gran Mestre Internacional i dos Mestres Internacionals, inclòs el d’avui.

En breu, crònica de la seva actuació i la de la resta de companys. De moment, l’enhorabona de part de tots els que formem part del Club d’Escacs Mollet.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies