I Obert Vall del Tenes


Crònica d’en Marc Navarro

Ricard Morros queda tercer partint segon del ranking, molt bona actuació.
Marc Navarro fa 4 punts de 8, molt discreta la seva actuació on podia haver fet un mínim de 5 punts.
I Justo Amores va fer 2,5 punts retirant-se en la ronda 5 per cansanci.

Un torneig que s’ha jugat els divendres nit, una bona participacio de mes de 50 escaquistes, una bona sala amb un bar al costat que anava molt bé, i que l’any que ve ens esperen un altre cop i que segur serem més de Mollet.

Classificació i resultats AQUÍ

Galería de fotos AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies