V Open Internacional Ezequiel Martín


Diumenge 27 de maig es va disputar la cinquena edició de l’Open Internacional Memorial Ezequiel Martín.

Fins a 103 participantes van prendre part a l’Open (76 al grup A i 27 al grup B).

El Mercat Vell es confirma com un marc ideal per un esdeveniment escaquístic amb un nombre elevat de jugadors.
En nombre total de participants, es l’edició amb més èxit de les 5 que portem realitzades.

El fet de realitzar un grup per jugadors amb ELO FIDE fins a 1700 ha resultat un èxit i, per tant, l’any vinent consolidarem aquest grup, tot i reservant-lo expressament per jugadors fins a sots-14 i amb limitació d’ELO.

Respecte al grup principal, vàren prendre part jugadors de 8 nacionalitats, amb una participacio un xic inferior en titulats, deguda, segurament, a que alguns estrangers que venen a jugar el circuit català no havien arribat encara, doncs solen arribar a finals de juny, coincidint amb l’Open de Montcada.

Classificacions i resultats dels dos grups:

A:  http://chess-results.com/tnr68375.aspx?art=1&lan=9&turdet=YES&flag=30
B: http://chess-results.com/tnr70565.aspx?art=4&lan=9&turdet=YES&flag=30

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies