Crònica Jornada 3 Comarcals 2012


Crònica d’en Marçal Abadía:

Dissabte 28 de gener de 2012 es disputà la tercera jornada d’escacs de la Fase Comarcal del Vallès Oriental 2012 a la localitat de Parets del Vallès. En termes generals els resultats han estat els següents:

En la categoria juvenil (sots-18),  en aquesta jornada han descansat.

En la categoria cadet (sots-16), en aquesta jornada han descansat.

En la categoria Infantil (sots-14), el Pere Garriga Cazorla ha guanyat la seva corresponent partida i continua invicte, mentre que el Joan Caro Garre, l’altre jugador que fins la jornada d’avui anava invicte ha perdut contra un rival molt dur.

En la categoria aleví (sots-12), dels quatre jugadors que inicialment estaven invictes, al final de les dues rondes jugades d’avui, només en queda un, en Pol Becerra Mumbrú, amb 4,5 punts, seguit per en Pau Salinas Garcia.

En la categoria benjamí (sots-10), l’Èric de la Mano amb una derrota està en els llocs capdavanters i, molt probablement, la següent partida sigui  complicada. També està bastant a prop l’Alexandru Zagorodniuc amb 3,5 punts.

En la categoria pre-benjamí (sots-8), l’únic jugador que estava invicte, en Roger Molist Medina, va perdre la seva imbatibilitat contra el mateix jugador que la setmana passada va guanyar en el Marc Valero Canovas que es refà i guanya la seva corresponent partida d’aquesta setmana. El Marc Valero Canovas i l’Adria Ramírez Barragan porten 3 punts cada un.

La propera setmana, 4 de febrer de 2012, es juga a Mollet de Vallès (C/ Sabadell, nº 41) a les 16:30. A més a més començaran la Fase Comarcal 2012 de promoció.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies