XII Torneig d’escacs actius Memorial F. Alsina


El passat diumenge 8 de gener es va disputar a Parets la ja, tradicional, edició d’aquest torneig d’escacs actius.

El torneig va començar amb bastant retard (quasi mitja hora) sobre l’hora prevista, tot i que després va anar tot mol àgil i les 4 rondes del matí es van jugar sense quasi interrupció.
Bona sala de joc, i bon ambient escaquístic amb bastants titulats atrets pels premis en metàlic que sempre son un reclam, i més en una época en que no hi ha massa competiticions remunerades com es l’hivern.

Dels més de 70 inscrits, el Club d’Escacs Mollet va aportar inclús més gent que la propia Paretana, amb un total de 12 inscrits (l’any vinent ens hauràn de fer preu d’amic o de grup).

Luis Rojas, Cristian Fernández, Jordi Bals, Javier Amores i Pere Garriga, del primer equip. Justo Amores, Danilo Cornejo, Ramón Caro, per part dels adults del B i C i Joan Caro, Alex Valero, Sergi Baillés i Marc Valero per part dels petits van ser els 12 valents que van defensar els nostres colors.

A manca de que actualitzin a chess-results els resultats, dir que Luis Rojas va quedar 4rt absolut, Cristian Fernández, Pere Garriga i Ramón Caro van guanyar el seu respectiu tram (Pere, a més, va ser el millor sots-16 ja que aquest premi va ser acumulatiu) i Danilo Cornejo tercer del tram que va guanyar Ramón. En resum, una jornada molt interessant d’escacs, amb l’opinió, per aquest cronista i algún altre company, que els escacs actius no han de ser a finish. Sempre es milor amb increment, i més quan jugues amb mestres que, tot i deixar-se un peó (o peça, com pot passar i va passar a una partida), o tenir posició dubtosa, sempre t’acaben guanyant si no tens opció a, com mínim, no perdre per temps si aconsegueixes arribar a un final “digne”.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies