CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS D’EDATS


Hem tornat de Vilaseca.

71 equips es van aplegar per jugar la Final del Campionat de Catalunya per Equips d’Edats.

El Club d’Escacs Mollet participava amb 7 equips, cosa que el va fer el club amb mes equips inscrits (un 10% del total). 29 nens i nenes perfectament uniformats amb polos a la seva mida (aspecte que, com vàrem comprovar, no tots els equips tenen en compte i alguns nens porten polos que els hi venen molt grans).

Només Peona i Peó i Cerdanyola portaven 6 equips al Campionat.  Alguns altres com Vilafranca (5), Llinars, Gerunda i Geva-Ceo portaven 4 equips.

Remarcar l’excel.lent ambient durant la concentració al Four Elements Aparthotel, la col.laboració de mares i pares (algún avi també), delegats i, sobre tot, el comportament dels nostres jugadors sense cap incident destacable.

En breu publicarem un extens reportatge amb les fotos que recopilarem, pero podeu consultar les classificacions dels equips, l’actuació de cada equip, del vostre fill a nivell individual a la categoria, ELO dels rivals, etc.. al següent enllaç

http://chess-results.com/tnr58659.aspx?art=0&lan=9&turdet=YES

De moment, com tastet, les fotos que vaig prendre amb el meu (inseparable) Iphone, es poden veure aqui. Vaig prendre poques, pero en tindrem moltes i de tots els nens, un cop les rebem.
Salutacions a tots i gràcies per la vostra presència i col.laboració.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies