Campió Circuit Mollet 2010-2011

Pere Garriga Cazorla i Joan Caro campions del Circuit 2010-11


Ja tenim campions del circuit, un cop finalitzada la darrera prova puntuable, l’Open Ezequiel Martín.

En Pere Garriga al circuit general i en Joan Caro al circuit sots-16 han estat els guanyadors amb una bona diferència sobre els seus perseguidors.

Antonio López, Ramón Caro i Pere Garriga Solé han guanyat els respectius trams d’ELO al circuit general i Arnau Navarro, Sergi Baillés, Dilan Pérez, Angel Tomás i Helena Ruiz segueixen en la classificació sots-16.

L’entrega de premis s’ha celebrat el DIMECRES 22 de juny al club a les 19,30 hores, previ piscolabis i abans de la cel.lebració de les ràpides de cloenda de temporada.

Després d’uns breus parlaments de Paco Fernández, president del Club, Luis Rojas, Mestre Internacional i responsable de l’escola d’Escacs, Ricard Morros, Mestre Català i professor també dels nens i nenes de l’escola i, finalment, Ramón Caro, membre de la Junta del Club, s’ha procedit a l’entrega de premis i trofeus.

S’ha fet una menció especial als jugadors del Club d’Escacs Mollet, Cristian Fernández, Jordi Bals i Javier Amores que han aconseguit norma de Mestre Català al Tancat cel.lebrat del 30 d’abril al 18 de juny de 2011.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies