Concentració Campionat d’Espanya


El passat diumenge 12 i dilluns 13 de juny, la Federació Catalana d’Escacs va realitzar una concentració a L’Espluga de Francolí (Tarragona), amb els millors jugadors de Catalunya de cara a la preparació pels inminents campionats d’Espanya.

En absència de Jordi Bals, de viatge de fi de curs, Pere Garriga (a sots-14) i Joan Caro (a sots-12) van ser allà per gaudir d’una trobada amb els nens i nenes que viatjaràn amb ells a Padrón (Galícia) en els propers dies.

En un ambient distés, pero de constant feina, es van realitzar jornades d’estudi amb els monitors assignats per la Federació, així com moments d’esbarjo per jugar i descansar.

Molts pares, aprofitant la festivitat del dilluns 13, van aprofitar per dinar plegats amb els nens, abans de la darrera classe de la tarda, posant punt i final a la concentració a les 17 hores.
Foto de familia dels nens i monitors.

Concentració FCDE

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies