II Open Mollet Ciutat dels Escacs


Arriva la segona edició de l’Open Mollet Ciutat dels Escacs. (del 30 d’abril al 18 de juny de 2011)

La primera va ser a la tardor de 2009 i, per raons diverses, no vàrem poguer organitzar-ho per la tardor de 2010 i hem pensat que, tot després del per equips i la Setmana Santa, es un bon moment per a gaudir d’un torneig per a jugadors fins 1.999 d’ELO català que volen competir amb jugadors de nivell similar, evitant les situacions que, per sort o desgràcia es donen quan l’ELO FIDE i el FCDE tenen grans diferencials o el jugador es estranger i no té un ELO català comparable.

També tindrem un torneig sots-14 limitat a 1.800 d’ELO per tal de que els més petits puguin competir amb nens d’un nivell escaquístic similar.

Hem fet un esforç perque sigui un torneig atractiu en premis i, alhora, amb el caliu d’un format mitjà, amb aforament limitat.


La darrera jornada serà el dia abans del ja tradicional IV Open Internacional Ezequiel Martín que, plenament consolidad al Circuit Català, es disputarà al Mercat Vell i del que, properament, enviarem informació


Finalment, es disputarà un Torneig Tancat vàlid per norma de MC en les mateixes dates.

Us hi esperem.

Més informació al nostre web, a l’apartat del menú “II Torneig Open Mollet

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies