III Obert Internacional de Sabadell


El passat divendres 10 de setembre finalitzava el III Obert Internacional d'Escacs Ciutat de Sabadell amb una molt destacada actuació dels jugadors del Club d'Escacs Mollet, amb 3 jugadors entre els 5 primers al podi del grup B.

 

Al grup A, el nostre company Luis Rojas es va retirar a mig torneig.

Classificació final del grup A del torneig que va guanyar Fernando Peralta, AQUÍ

 

 

Al grup B i amb 7,5 de 8 punts disputats i empatat amb el segon classificat (no va poguer jugar una ronda i tot així va triomfar), magnífica victòria de Cristian Fernández que guanya un torneig important aquest estiu. Felicitats!!

 

A només mig punt, Pere Garriga Cazorla, amb 7 punts en solitari aconsegueix el tercer lloc del torneig, només cedint 2 punts de les 8 partides jugades (1 va ser bye). La única derrota va ser contra Cristian, ja que Pere va fer 2 taules. Gran actuació després d'una no menys destacable a Sants. Pere porta un ritme tremendo que sembla no tenir final. Felicitats també!!

 

No oblidem Javier Morais que ha fet un extraordinari torneig i acaba cinqué pel desempat amb 6 punts. Morais, que va cedir 2 punts, i guanyar 1 punt per bye també a la cuarta ronda, està en una linia ascendent de la que ens alegrem molt.
L'incombustible Antonio Castañeda no va tenir un bon torneig i es va retirar al final, aconseguint 1 punt per joc i un punt per bye també.

Curiosa casualitat en un torneig en el que els 5 molletencs, inclòs Rojas, van assolir un punt per bye, estrany en aquest tipus de torneigs estiuencs i, a sobre, a tots el jugadors.

 

 

Classificació y resultats de cada ronda AQUÍ


 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies