SIMULTÀNIES D’EN RICARD MORROS


El passat 10 de juliol, dins la fira medieval de Sentmenat, va tenir lloc una sessió de simultànies a càrrec del nostre company i jugador del Club d'Escacs Mollet, el Mestre Català Ricard Morros.

Dins un ambient de festa, amb nombroses parades on es podien comprar productes de tot tipus i amb gent ataviada amb robes medievals, el cavaller medieval Ricard Morros va jugar contra un bon nombre de rivals, aconseguint taules el nostre company Ramón Caro que, juntament amb Paco Fernández i les seves famílies van volguer passar una bona estona d'escacs a la població de Sentmenat.

Us animem a que, l'any vinent, hi aneu a jugar contra el Mestre Morros.

Galeria complerta de fotos fent click AQUÍ

 

sentmena2t.jpg

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies