Simultànies Festa Major


El passat dissabte 21 d'agost a les 10 hores del matí es va disputar a la Rambla Balmes, i dins dels actes de la Festa Major de Mollet, una sessió de partides simultànies a càrrec del Mestre Internacional Luis Rojas.

 

Amb 28 taulers disponibles per jugar amb el mestre, es van apropar un bon nombre de petits i grans, disposats a enfrontarse al mestre que imparteix classes a les escoles de la ciutat i que es, també, primer taulell del Club d'Escacs Mollet i membre de la Junta del Club.

 

Un gran matí escaquista, com aperitiu del que ens espera la propera temporada: emoció, joc, competitivitat, esportivitat i, sobre tot, molta passió pel nostre esport.

 

 

001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

003.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

004.jpg

 

002.jpg

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies