XI Open Internacional de Sants, Hostafrancs i la Bordeta


Avui ha finalitzat el súper Open de Sants. Hi han participat 8 jugadors del CEM, 3 al grup A i 5 al grup B. 

 

Al grup A, Javier Morais ha fet un magnífic Open, i malgrat que ha mostrat el cansament a les darreres rondes ha fet 4,5/10 amb una performance FIDE per sobre dels 2100 ELO. José Antonio Pinilla també ha fet un bon Open, amb 4/10 i una performance FIDE de quasi 2000 ELO. Ricard Vega, amb 1,5/10 i amb la seva necessitat espiritual de jugar al grup A acaba l’Open content donat que va guanyar a un 2050 FIDE… 

 

Al grup B, Cristian Fernández finalitza amb 5,5/10, un resultat millorable donat que amb els seus quasi 2100 ELO de la propera llista FCDE hauria d’haver estat lluitant per guanyar el torneig…malgrat això amb aquest resultat segueix sumant punts ELO donada la seva K25!!!. Kiriam Vicente amb 5/10 ha fet un magnífic Open i segueix la seva progressió. Antonio Castanyeda amb 4,5/10 ha fet un bon torneig, malgrat que ha tingut mala sort en algunes partides. Montse Colomé i Manel Vicente amb 3/10 també acaben contents donada la seva escassa experiència en aquesta mena de campionats maratonians… 

 

Vegeu resultats al link:http://www.chess-results.com/tnr24682.aspx?lan=2   

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies