Junta electoral – sorteig


S'ha realitzat el sorteig per l'elecció de la junta electoral mitjançant un generador de números aleatoris (http://nosetup.org/php_on_line/numero_aleatorio_2) amb el següent resultat:

 

Membres titulars

1.- Cifre Ochogavia, Joan (president)

2.- Ramón Garrido, Josep Maria

3.- Morais Carreras, Javier

 

Membres suplents

1.- Villar Reyes, Ramon 

2.- Gaona González, Gerard

3.- Romero Sánchez, César

 

 

Les candidatures es podran presentar davant la junta electoral mitjançant escrit adreçat al seu president on es faci constar nom i DNI dels candidats, així com fotocopia dels DNI. La candidatura anirà encapçalada pel candidat a president. Les candidatures s'hauran de presentar entre el 30 d'abril i el 12 de maig de 2009

 

Nota de Joan Cifre: tot i que pot resultar sospitós, l'elecció de jo mateix, que he fet el sorteig, com a president, ha sigut completament aleatòria. No tinc cap interès en ser-ho, però tampoc he trobat als estatuts cap motiu per la renúncia. En tot cas, si algun soci pensa que no he de ser a la junta electoral per estar en una candidatura, que m'ho digui i no tindré cap inconvenient en que entri el primer suplent.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies