FINAL. OPEN RONÇANA 2008


Avui dissabte ha finalitzat l’Open de Ronçana, amb una molt destacable actuació dels jugadors de Mollet.

 

Al grup A la darrera ronda ha servit un duel entre molletans: Jordi Bals-Javier Morais, que ha caigut de mans de Jordi Bals al finish, en una partida trepidant i emocionant. Antonio Castañeda ha fet taules amb un jugador de molt més ELO, mostrant la seva gran progressió cap al Mollet B. Ramon Villar, amb la partida guanyada s’ha deixat un mat en una. Ricard Vega i Manel Vicente han lluitat fins a última hora malgrat que han perdut les seves partides.

 

La classificació final ha estat: Jordi Bals CAMPIÓ TRAM ELO <2100(6,5), TERCER TRAM ELO <2100 Javier Morais (5,5), Antonio Castañeda (4,5), Ramon Villar (4,0), Ricard Vega (3,0) i Manel Vicente (2,0).

http://chess-results.com/tnr13118.aspx?art=1&lan=2&fed=CAT&m=-1

 

Al grup B Cristian Fernández ha cedit unes taules assegurant-se ser campió inapel·lable amb 8,5 de 9. Pere Garriga, malgrat que avui ha perdut amb el guanyador de l’Open 2007, i nº1 del rànking ha estat tercer del seu tram, ha lluitat tot el campionat als primers taulers patint la pressió d’estar entre els millors. Kiriam Vicente ha guanyat i Eric Colomé ha perdut, però ambdós han mostrat una gran progressió tant en el seu joc com en la seva capacitat per a no còrrer i pensar i esgotar el temps. Els més joves, Albert Musach i Jordi Arnau, a l’igual que en Pere Garriga, han fet una molt bona actuació, malgrat que encara necessiten més Opens per tal de dominar el tempo de les partides i deixar de banda la pressió.

 

La Classificació final ha estat: Cristian Fernández (8,5) CAMPIÓ ABSOLUT, Pere Garriga (5,0) TERCER TRAM ELO, Eric Colomé (5,0), Kiriam Vicente (5,0), Albert Musach (4,0) i Jordi Arnau (4,0).

http://chess-results.com/tnr13119.aspx?art=1&lan=2&fed=CAT&m=-1

 

image_008.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies