FINALITZEN LES CLASSES D’ESCACS 2007-2008


Els passats dimecres 18 i divendres 20 de juny han finalitzat les classes d’escacs del curs 2007-2008.  mircoles.jpg El dimecres es va realitzar una petita festa amb els més petits i el divendres una altra amb el més grans. Les patates, ganxets, xocolata i cocacola van durar un tres i no res… 

 

 

viernes.jpg

Els alumnes d’aquest curs han estat els següents: 

 

DIMECRES: 

Ivan Serrano (CEIP Sant Vicenç)Raúl Flores (CEIP Sant Vicenç)Pol Escudé (CEIP Sant Vicenç)Pere Garriga (Escola Sant Gervasi)Albert Musach (Escola Sant Gervasi)Clara Musach (Escola Sant Gervasi)Sara Fernández (Escola Sant Gervasi)Berta Fernández (Escola Sant Gervasi)Marc Sánchez (Escola Sant Gervasi)Dani Holgado (CEIP Sant Jordi)Maria Urgell Andújar (CEIP Princesa Sofia)Dani Sánchez (Col·legi Lestonac)  

 

DIVENDRES: 

Pau Gaona (IES Vicenç Plantada)Pau Martín (IES Vicenç Plantada)Carlos Cuesta (IES Vicenç Plantada)Cristian Fernández (IES Vicenç Plantada)Pol López (IES Gallecs)Sergi Vázquez (IES Gallecs)Montse Colomé (IES Gallecs)Kiriam Vicente (IES Mollet)Eric Colomé (Col·legi Lestonac)Ian Rodríguez (Joan Abelló)Antoni Rmiercoles_2.jpguíz (CEIP Sant Vicenç)Jordi Bals (Escola Sant Gervasi) 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies