Jornades d’Escacs Escolars


IMG_1317.JPGEl dissabte 5 de maig s'ha celebrat al mercat vell les I Jornades d'Escacs Escolars en la modalitat per equips. El dissabte anterior s'havien celebrat en la modalitat individual, amb un gran èxit de participació en els dos casos. Amb aquestes jornades per equips des del club s'ha volgut destacar la importància del companyerisme i el joc col·lectiu

S'han format dos grups de jugadors en funció de les seves edats. En el grup A s'enfrontaven equips de os jugadors, mentre que en el grup B ho feien de 4 jugadors. Han participaj jugadors de les escoles Montseny, Sant Gervasi, Joan Abelló, IES Mollet i Princesa Sofia. El resultat de les respectives categories ha estat el següent: IMG_1332.JPG

 Grup A
1.- Equip Vicenç Plantada (Carlos Cuesta – hristian Fernández)…. 3,5 pts.
2.- Equip mixt Joan Abelló – IES Mollet (Ian Rodríguez – Kirian Vicente)…. 3 pts.
3.- Equip Sant Gervasi A (Jordi Bals – Oriol Delgado) …. 2,5 pts.

IMG_1324.JPGGrup B
1.- Equip St. Gervasi G (Albert Diago – Adrià Domenech – Maria Garcia – Xavier Guerrero)…. 3,5 pts.
2.- Equip Princesa Sofia B (Rocio Lora – Sergio Bolaños – Miguel Ángel Garcia – Jordi Nogués – Ramón Ribas)…. 3 pts.
3.- Equip St. Gervasi F (Marc Aige – Pol Becerra – Anna Cànovas – Sergi Cobos)…. 2,5 pts.

Es digne de menció la gran esportivitat demostrada per nens i pares durant la celebració del torneig, i també la tasca de la gent del Club d'Escacs Mollet que desinteressadament han fet possible que aquest esdeveniment fos un èxit. Moltes felicitats a tots.
IMG_1336.JPG

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies