Sessió formativa de Fritz i Chessbase


fritz10_titelklein.gifDonada de l'importància de la utilització dels programes informàtics per millorar el nostre joc, es planteja la possibilitat de realitzar unes sessions formatives de Fritz i Chessbase. Si estas interessat en participar-hi clica el títol per informar-te…

La sessió o sessions formatives consistirien en l'ensenyança en la utilització del fritz per tal d'aprendre a:

Optimització del programa
Jugar amb l'ordinador
Analitzar partides
Taules de finals
Guardar partides
Publicar partides a internet per compartir-les
Jugar per internet
Analitzar partides amb un jugador a través d'internet
I altres utilitats d'aquest programes

En principi s'intentaria que fossin a cost zero, tot i que podrien tenir un cost pels que participessin (màxim 5 euros). Si el nombre de persones interessades es suficient, es demanaria un local amb projector per fer el curs en pantalla gegant.

Si creus que pories estar interessat, si us plau omple aquest formulari. No compromet a res, només és per veure quina quantitat de gent s'apuntaria al curs.
FORMULARI INFORMATIU

Interessats fins ara:

{mosloadposition fritz}

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies