Segon torneig contra el càncer.


El Club d’Escacs Mollet, a petició de la Seu Local de Mollet del Vallés de la Associació Espanyola contra el càncer (AECC), ha organitzat el segon torneig blitz solidari, dissabte 11 de juny a les 17,00 hores de la tarda, vàlid per ELO FIDE i FCDE. Aprofitant que diumenge 11 de juny es disputarà l’Open Internacional Memorial Ezequiel Martín volem aprofitar per gaudir d’un cap de setmana d’escacs i afegir el component solidari. A la primera edició, malgrat la situació de la pandèmia, i la coincidència amb altres torneigs, va ser  un gran torneig a benefici íntegre de l’AECC, amb 65 participants. Ens agradaria molt superar aquest número amb escreix.  BASES-BLITZ-CONTRA-CÁNCER

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies