Campus Escacs 2019


El Club d’Escacs Mollet organitza un campus d’escacs per tots aquells nois i noies que durant aquest curs han rebut classes al propi club i a les escoles de Jaquememory.

Es conformaran grups tancats amb un màxim de 8 alumnes, els quals es distribuiran en funció del seu nivell. Tots ells practicaran els escacs de competició, jugant partides a diferents ritmes, apuntant les partides i fent exercicis per a millorar la presa de decisions en situacions amb poc temps en el rellotge.

Els professors orientaran als alumnes de manera individualitzada per a que millorin la seva forma de pensar i de prendre decisions, gestionant el seu temps de la forma més adequada. Per a tots els alumnes, i en funció del seu nivell, se’ls dotarà d’un repertori d’obertures amb blanques
i amb negres, que practicaran al campus, per tal de que estiguin preparats per a jugar campionats.

Els professors estan titulats i són jugadors de l’equip de Divisió d’Honor del Club Escacs Mollet.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies