Pere Garriga, aconsegueix norma de GM


El jugador del Club d’Escacs Mollet, Pere Garriga i Cazorla, aconsegueix brillantment la primera norma de Gran Mestre d’escacs al fort Open de Grenke (Alemanya)
Després de finalitzar amb un fantàstic resultat de 7 punts de 9 possibles, guanyant 2 GM’s de quasi 2600, aconsegueix la primera norma de les tres necessàries per assolir la màxima categoría individual dels escacs mundials.

Pels membres del Club d’Escacs Mollet, amics i família, que l’hem vist jugar des de ben petit, i convertir-se per mèrits propis en el nostre jugador estrella, sempre sacrificat per l’equip i donant-ho tot a la lliga catalana (aquest any, un impressionant 9,5 de 10 ho avala), avui és un gran dia.

Resultats del torneig a chess-results fent click AQUÍ

Felicitats, Pere!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies