Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats del 2019


Classificatori per a la FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EDATS de la FCE del 2019 en les categories Sub-8, Sub-10, Sub-12, Sub-14, Sub-16 i Sub-18.

Aquest any aquesta competició ens ha portat a Vilanova del Valles, Sta Eulalia de Ronçana, Mollet del Vallés, Caldes de Montbui i  Mataró. A Les Franqueses per fer la cloenda i el V Campionat de Ràpides del Vallès Oriental el 23/02/19.

Des del club volem felicitar els nens del club que ho han donat tot en aquesta competició. En la categoria Sub-10, vam viure una final d’infart en la taula 2 on el James va aconseguir mat en el últim segon proclamant-se així sub-campió d’aquesta categoria amb 5,5 punts de 7 possibles. El Joel Fabragas va acabar en pos 7, el Alex Rodriguez en 17 i la Lucia González en 36.

En la categoria Sub-12, també es va viure una altra partida d’infart a la taula 1, encara que l’Asier Doblado va agafar avantatge al principi, no va poder fer res després que el seu oponent es va aprofitar d’un error. Malgrat perdre, L’Asier va quedar 3er amb 6 punts dels 8 possibles. El Michael Lambert va acabar en pos 7, el Berenguer Ortizen 26, i l’Ismael González en 40.

En categoria sub 14, L’Erik Argemi va quedat en pos 7, el Joan en 14.
En categoria sub 16, el Nico Cabrerava quedar 19.

Resultados i classificaciones

GRUP Sub-10: Feu click AQUÍ

GRUP Sub-12: Feu click AQUÍ

GRUP Sub-14: Feu click AQUÍ

GRUP Sub-16: Feu click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies