Mollet – Foment Martinenc


Nova jornada de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor i nova victòria, i van cinq de cinq, del Club d’Escacs Mollet.
Ens visitava el Foment Martinenc, un club històric dels escacs catalans i amb una llarga trajectòria a la Divisió d’Honor.

En les quatre temporades que portem a Divisió d’Honor, ens haviem enfrontat dos cops al Foment. El primer, en una dramàtica jornada on el club del Clot havia de guanyar per assegurar la permanència, l’any 2015, ens van guanyar a casa seva per 6 a 4. El segon, l’any en que vam ser campions, 2016, els vam guanyar a domicili també, per 2,5 a 7,5.

En aquesta ocasió, ens visitava un Foment Martinenc amb una alineació una mica més forta que la nostra, amb set taulers superiors en ELO.
El matx va ser molt igualat i, després de començar amb tres partides en taules, empatades, el marcador va anar oscil·lantdel 2,5 a 1,5 al 3 a 2, 3 a 3 i un momentani 3 a 4 a favor de Foment, però amb les tres partides en joc restants molt favorables. Finalment, 6 a 4 a favor del Club d’Escacs Mollet que ens col·loca líders, una setmana més, del grup I de la màxima categoria dels escacs catalans.


Resultats de cada tauler en aquest enllaç fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies