Play Off de la Tercera categoria Provincial a Súria.


Derrota per poc del Mollet “C” a la segona ronda del Play Off de la Tercera categoria Provincial contra el Súria “A”. (crònica d’en Santi Bertran).

Vam pujar cap a Súria on ens vam trobar amb el primer equip de la localitat, un equip veterà i amb molta experiència que ja havia jugat a Segona Provincial. El nostre equip estava format per Antonio López, Ángel Tomás, Santi Bertran i Manel Vicente, amb un ELO lleugerament inferior que el rival, però amb molta il·lusió per assolir la victòria.

Al costat contrari i per aquest ordre ens vamb enfrentar al Josep Soler (amb 2027 punts d’ELO), l’Octavi Sanz (1855), el Jaume Fàbrega (1756) i el Joaquim Català (1752).

El primer en acabar va ser el Santi Bertran al tercer tauler amb negres, que va perdre amb negres. Davant e4 de les blanques, va jugar una Siciliana a la qual el rival va jugar una poc habitual c4 (1.e4-c5, 2.c4-Cc6 …). Un joc agressiu de les blanques i alguna jugada poc encertada del Santi, el van portar a abandonar a la jugada 27 davant la imminència del mat.

El Súria es posava 1 0 en una de les partidas que a priori no semblaven difícils. A la resta de taules teníem a l’Antonio amb la partida igualada, a l’Ángel amb desaventatge i al Manel amb qualitat de més.

Al segon tauler, l’Ángel que havia perdut qualitat per un error a l’obertura, va lluitar intentant igualar la partida amb un joc molt actiu, però el rival va resistir els seus atacs i el va vèncer.

El Manel amb blanques al quart tauler, tot i jugar amb un rival superior en 100 punts, va saber aprofitar molt bé l’avantatge de qualitat que havia aconseguit i amb un joc molt sòlid i sense errors, va anar millorant la posició i incrementant l’avantatge fins derrotar el seu rival.

El matx es posava 2 a 1 i teníem posada l’esperança en l’Antonio López que jugava al primer tauler. Si guanyava l’Antonio, guanyavem el matx i si feia taules o perdia, quedavem eliminats.

L’Antonio, enfontat al número u del Súria, tenia la partida molt igualada. Havia fet una bona obertura (1.d4-d5, 2.c4-e6, 3.Cc3-Cf6, 4.cxd4-exd4, …), va jugar molt bé i molt sòlid durant tota la partida, com ha estat sent habitual en ell durant tota la Lliga, mantenint la igualtat i donant-nos esperança de victòria. Però finalment, amb una partida molt emocionant, per molt poc el rival va poder coronar abans que ell i es va acabar imposant.

Marxavem de Súria amb regust amarg. D’una victòria que semblava al nostra abast, vam marxar amb una derrota per 3 a1. Les bones partides de l’Antonio i del Manel no van ser suficients. El costat positiu, la lluita aferrissada fins al final dels nostres jugadors i l’ascens a segona divisió provincial de l’equip C.

 

2017_04_23 Foto 1 2017_04_23 Foto 2 2017_04_23 Foto 3 2017_04_23 Foto 4

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies