El gran mestre francès Adrien Demuth fitxa pel club.


El Club d’escacs Mollet ha incorporat a la seva disciplina a un dels millors jugadors de França, el Gran Mestre de 25 anys, Adrien Demuth. Número 19 del seu pais a la llista actual de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE) va quedar novè al darrer campionat individual de França. El fort jugador amb títol de Gran Mestre des de 2015, va obtenir el títol de Mestre Internacional als 19 anys. Nascut a l’illa de la Reunion, va crèixer a Tahití, a la Polinesia Francesa, on va desenvolupar la seva afició als escacs. Ja a França, va obtenir varis títols en campionats de la joventut.

L’any 2016, Demuth va tenir l’oportunitat de jugar, i guanyar, a l’anterior campió del mòn, Viswanathan Anand a l’Obert de Gibraltar.

Demuth, jugarà la Lliga Catalana de Divisió d’Honor amb nosaltres, actuals campions de la Divisió d’Honor dels escacs catalans. Amb aquest nou fitxatge, el Club d’Escacs Mollet continua amb la seva política de portar jugadors que no han jugat a la Lliga catalana, joves, i amb projecció, com ja va fer amb els GM Axel Bachmann i Daniele Vocaturo i els MI Yago de Moura i Marco Codenotti.

Amb aquest gran reforç, i d’altres previstos, així com amb alguns jugadors de l’equip que ha aconseguit el títol de campions de Divisió d’Honor, el Club d’escacs Mollet espera afrontar amb plenes garantíes la temporada 2017 que començarà a finals de gener.

photo-adrien

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies