Pere Garriga, norma i títol de Mestre Internacional a Sabadell.


Crònica a càrrec d’en Pere Garriga i Solé.

De l’1 al 9 de setembre ha tingut lloc el IX Obert Internacional de Sabadell organitzat pel Club SCC Sabadell al Parc Central del Vallès com en les darreres edicions. Es tracta del darrer Obert tradicional (a ritme lent) del Circuit Català de la temporada. Aquest any el torneig ha estat ben organitzat com habitualment però hi ha hagut un petit problema ja que no funcionava la refrigeració a la sala de joc i això els jugadors ho han notat.  En aquesta ocasió hi han participat dos membres del nostre Club, el Pere Garriga Cazorla i el Guillem García Marín. El Guillem ha fet un torneig acceptable finalitzant la competició amb tres punts. Pel que fa al Pere ha fet un bon torneig acabant amb 6 punts i aconseguint la seva tercera norma de MI que li serveix per aconseguir aquest títol. El Pere va arribar a la darrera ronda amb totes les opcions de fer la norma però per això havia de guanyar aquesta darrera partida. La partida va ser molt emocionant ja que va tenir diverses alternatives però finalment va caure del costat del nostre jugador  mitjançant un final jugat de manera força acurada.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

pere_garriga_2 pere-norma

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies