Javi Amores, sots-campió al X Obert de la SCC Coral Colón Sabadell


Del 22 de gener al 18 de març s’ha disputat la desena edició del, ja tradicional, torneig dels divendres per la nit que organitza la dinàmica Societat Coral Colón de Sabadell, dins la seva secció d’escacs.

Un torneig on pots trobar vells coneguts i on, la majoria, repeteixen any rera any. En aquesta ocasió, per part del club, Javi Amores i Ramón Caro es van inscriure per “sopar plegats” i, després, jugar una partideta.

Amb un torneig força irregular, segons ell mateix, jugant algunes partides força cansat, i entaulant 3 de les 9 partides, 2 d’elles les 2 darreres i, per tant, perdent opcions a guanyar el torneig, javi Amores va finalitzar sots-campió, a mig punt del just guanyador, el sempre combatiu, Fran Fernández amb el que Javi va fer taules a la ronda 5.

Amb 5 punts de 9 possibles, i patint derrotes amb 3 jugadors superiors en ELO, i fent 2 taules, Ramón Caro va finalitzar en una posició discreta, una mica per sobre del rànquing inicial, pero amb la sensació d’haver deixat escapar un parell de partides molt clares (la de la ronda 3, clamorosament), i el regust d’haver pogut finalitzar molt millor classificat.

Per la part positiva, l’ambient i el local de joc, agradable per un torneig nocturn. Per la part negativa, i perquè prenguin nota si ho llegeixen els amics de la SCC Coral Colón Sabadell, poca participació, tot i qué, en divendres nit, sempre és força complicat, massa jugadors retirats a meitat de torneig, que influexin negativament en els desempats, per exemple, i no publicar a les bases del torneig el dia i hora del lliurament de premis que es va anunciar a l’inici de la darrera ronda.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

javier-amores

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies