El Gran Mestre Twan Burg fitxa pel club.


El Club d’Escacs Mollet fitxa el Gran Mestre dels Paisos Baixos, Twan Burg, per disputar la Lliga de Divisió d’Honor 2016.

Burg és el jugador número 20 del seu país, i un jove Gran Mestre de 25 anys, títol que va aconseguir el passat any 2015, com una gran fita per ell, doncs, economista de professió, treballa a una empresa de desenvolupament de software.

Entre els seus resultats més destacables podem citar victòries contra Bacrot, Ni Hua i Giri (2 vegades). Té moltes aficions relacionades amb els escacs i està entre els millors jugadors holandesos en resolució de problemes, aficionat als escacs per correspondència i al shogi. Ha estat quatre vegades campió de chess- futbol, una disciplina on els equips han de jugar a escacs i a futbol sala un contra l’altre. Ens ha transmès que està molt feliç de formar part d’un equip jove, ambiciós i tan talentós i espera contribuir als seus èxits.

Amb aquest gran reforç i els altres ja anunciats, la plantilla del Club d’Escacs Mollet afronta amb força garanties la competició a la màxima categoria dels escacs catalans. Juntament amb Burg, la plantilla la completen els grans mestres Axel Bachmann i Daniele Vocaturo, i els mestres internacionals Leonardo Valdés, Yago de Moura i Marco Codenotti, així com tots els jugadors locals, encapçalats pel mestre FIDE Pere Garriga, el també Mestre FIDE Esteban Montilla, i els mestres catalans, Cristian Fernández, Mariano Mayans, Javi Amores, Jordi Bals i Ricard Morros, i el futur mestre català a la propera avaluació, doncs ha aconseguit la darrera norma fa uns dies, Guillem García. També podrem comptar amb la participació d’altres jugadors del club com Paco Fernández, Teresa Muñoz o Kirian Vicente, entre d’altres.

La segona temporada a Divisió d’Honor del Club d’Escacs Mollet començarà dissabte 23 de gener de 2016 contra el Sant Boi al nostre local social del carrer Pineda Fosca número 6.

burg

 

 

 

 

 

 

Grand Master from the Netherlands Twan Burg joins Chess Club Mollet to play League Division Honor in 2016. Burg is the player number 20 in the country and a young Grand Master aged 25, title won last year in 2015, as a great achievement for him, therefore, an economist by profession, working in an enterprise of software development. Among his most notable results can mention victories against Bacrot, Ni Hua and Giri (2 times).

It has many hobbies related to chess and is among the best Dutch players in problem solving, fan correspondence chess and shogi. It has been four times champion of chess- football, a discipline in which the teams have to play chess and soccer against each other. It is transmitted is very happy to be part of a young, ambitious and talented team and he hopes to contribute to its success. With this large reinforcement and others already announced, Chess Club Mollet faces hard competition with guarantees at the highest level of catalan chess.

With Burg, and completed by the great masters Axel Bachmann and Daniele Vocaturo, and international masters Leonardo Valdes, Yago de Moura and Marco Codenotti and all local players, led by FIDE master Pere Garriga, also the FIDE MasterEsteban Montilla, and the Catalan masters, Cristian Fernandez, Mariano Mayans, Javi Amores, Jordi Bals, Ricard Morros and the future Catalan master in the next assessment, Guillem Garcia.

We can also count on the participation of other players in the club as Paco Fernández, Teresa Muñoz or Kirian Vicente, among others.

The second season at major league, called honor Division for Chess Club Mollet begin Saturday 23 January 2016 against Sant Boi in our clubhouse Pineda Fosca street number 6.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies