Cristian Fernández, sota-campió a Santa Eulàlia de Ronçana.


Del 3 d’octubre al 5 de desembre, amb descans el 10 d’octubre i el 28 de novembre, s’ha disputat el ja tradicional Obert de Santa Eulàlia de Ronçana amb una elevada participació, malgrat el complicat calendari amb 2 descansos, especialment el darrer, abans de la vuitena ronda, per no poder disposar de la sala de joc i que ha impedit a molts jugadors disputar algun dels actius en jocs aquell dia o el multitudinari torneig a Benidorm, a l’hotel Bali, un dels més importants d’Espanya en categoria sub.

Es va notar molt a la ronda 8, amb molts, massa byes que, potser, van alterar els enfrontaments, i les classificacions, final, amb jugadors molt ben situats, especialment al grup A, que no van disputar la darrera ronda.

Pel que fa als jugadors del Club d’Escacs Mollet, destacar el segon lloc al grup A del nostre mestre català Cristian Fernández que, amb 6 victòries, i 2 derrotes, va finalitzar per darrere del també mestre català del Montmeló, Marc Ortega Serra, que, fent ràpides taules a la darrera ronda, es va proclamar campió amb 6,5 punts dels 8 possibles, havent demanat un bye a la ronda 4.

Javier Morais va guanyar el seu tram, millorant la seva posició en el rànquing inicial, quedant 7è amb 5 punts, quan partia de la posició 11. Bon torneig amb sensació de què es va escapar, inclús, algun punt.
Ramón Caro va finalitzar amb victòria a la darrera ronda, 3 puntets per maquillar el resultat final, en un torneig on va regalar massa punts i un mat imparable a la ronda 5. Torneig per oblidar, un cop més.

Al grup C, el jove Alejandro Nicolás Cabrera Gallego va aconseguir 4 punts de les 7 que va jugar, ja que es va demanar bye a la primera ronda. Una performance superior al seu ELO i, poc a poc, millorant per aconseguir resultats més positius.

Sumant els punts de Cristian, Javi i Ramón, el Club d’Escacs Mollet va quedar campió per equips del torneig.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

IMG_0547 IMG_0548 IMG_9708 IMG_9709 IMG_9710 IMG_0554 IMG_0684

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies