Javi Amores guanya el VIè actiu de Ripollet


El passat diumenge 20 de setembre es va celebrar la sisena edició del, ja tradicional, actiu a Ripollet.

El torneig, limitat a 2300 d’ELO FCDE des de la tercera edició, ja que a les 2 primeres era obert a tothom inclosos mestres, va comptar amb 83 participants.

Un torneig que es dona molt bé als molletans ja que Cristian Fernández el va guanyar en 2012 i 2013 i ara Javi agafa el relleu, acumulant triomf a 3 de les 6 edicions, un jugador del Club d’Escacs Mollet.

Javi només va cedir dos taules amb Xavier Martinez Pla, segon classificat final, i Ferran González Hernández, tercer de la general, i va guanyar 7 partides, amb una performance de 2492. Esperem que el millor Amores, el que tantes jornades de bons escacs ens ha donat amb el seu joc atractiu i agressiu, a lo Jason Statham dels escacs, ens aporti molt a la propera lliga catalana 2016.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

amores

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies