Dinar de germanor


El passat dissabte 20 de juny un bon grapat de socis, jugadors, nens i nenes i pares, es van aplegar al restaurant “Sa i fresc” ubicat a la planta superior del Decathlon per tal de compartir una (càlida per la temperatura) jornada de germanor, amb escacs, però també basquet, futbol i riures.

Després del dinar es va fer el lliurament dels premis del circuit Mollet 2015 i el Gran Mestre, i jugador del club, Daniele Vocaturo va comentar per tothom, especialment els més petits, una de les seves partides més famoses, contra el fort GM Tiger Hillarp Persson l’any 2009.
Adjuntem algunes fotografies de la jornada i enllaç fent clic  AQUÍ a la famosa partida en qüestió per si algú la vol repassar

 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies