Romain Edouard guanya el VIIIè Memorial Internacional Ezequiel Martín


Diumenge 14 de juny es va celebrar una nova edició, i van vuit, del torneig en memòria del nostre company Ezequiel Martin. Cada nova edició, és un repte. Cada nova edició, posem la mateixa il·lusió que la que van posar els companys del Club d’Escacs Mollet quan, l’any 2008, començava la singladura del torneig amb 7 mestres internacionals i 5 mestres FIDE. Set anys després, en l’edició més forta en l’àmbit competitiu, 10 grans mestres internacionals, 9 mestres internacionals i 5 mestres fide, donen la mida del que ha evolucionat el torneig, convertint-se en un dels actius més forts que es disputen a Catalunya. En total, 86 jugadors al grup principal van lluitar pels premis de la disputada general.

Empatats a 7,5 punts, els grans mestres Edouard Romain i Levan Aroshidze van quedar campió i sotscampió, respectivament. Amb 7 punts, 3 jugadors empatats es van repartir els llocs tercer a cinqué de la general, el gran mestre algerià, Amen Rizouk, el Mestre Internacional peruà Filemón Cruz i el Gran mestre català, Daniel Alsina. En sisena posició va quedar amb 6,5 punts el Gran Mestre colombià Jaime Cuartas, empatat amb el setè, el Gran Mestre del Club d’Escacs Mollet, Daniele Vocaturo, els mateixos punts que el vuitè, el jugador del Catalònia, Roland Albets.

Per altra banda, 21 nens i 2 nenes, van disputar el grup sub16 limitat a ELO català 1850. El jugador del Montornés, Zheng, intractable, va guanyar amb 8 punts de 9 possibles i es va endur un llibre de Viktor Moskalenko i un bonic trofeig. El segon classificat va ser el jugador del Masnou Club d’Escacs, que rep classes al nostre club, Oriol Sánchez Oliveras amb 7 punts, empatat amb el jugador del Club d’Escacs Mollet, Àlex Martínez Suárez que va quedar tercer.

El millor local va ser Albert Gellida Peña amb 5 punts.
El millor sub-12 també amb 5 punts, va ser Daniel Gutiérrez Fillol amb 5 punts i el millor sub-10 va ser Eric Rodriguez-Manzaneque de la Paretana amb 5 punts.

La millor jugadora va ser Natàlia Alcántara de Montmeló amb 5,5 punts.

Una edició molt exitosa, en un local cedit gentilment pels amics del Centre Aragonés de Mollet i comarca, als que donem les gràcies de tot cor, per les dificultats que hem tingut per disposar d’un local de joc per albergar més de 100 persones.

Classificació i resultats a chess-results fent click AQUÍ

Reportatge fotogràfic al nostre flickr fent click AQUÍ

IMG_5918

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies