Enfrontament contra la selecció catalana de sords


El passat divendres 29 de maig, al Casal Joana Barcalà, una representació del Club d’Escacs Mollet va ser convidat a enfrontar-se a la selecció catalana de sords, en un encontre a quatre taulers amb partides en la modalitat d’escacs actius, es a dir, 15 minuts amb 5 segons d’increment per jugada realitzada. L’equip del club, format per Kirian Vicente, Antoni Pous, Francisco A. Cano y Ramón Caro, va guanyar per 2,5 a 1,5 amb victòries de Cano i Caro, taules de Kirian i derrota de Pous. Amb molt bon ambient de germanor, vam ser convidats a un pica-pica posterior al matx.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies