Mollet A1, tercer classificat a la Copa Catalana (territorial Barcelona).


Un gran diumenge d’escacs ha tingut lloc a Barcelona, avui 18 de gener de 2015.
118 equips, més de 500 jugadors amb els suplents, i les Cotxeres de Sants plenes. Fa patxoca, no ens enganyem.
Els escaquistes potser som una mica friquis, o potser ens agrada molt el nostre esport, perque aixecar-se un diumenge ben d’hora per començar a disputar la primera partida a les 9 del matí, és molt meritori.

Per part del primer equip del club, Daniele Vocaturo, Leonardo Valdés, Pere Garriga, Mariano Mayans (substituït amablement a la part final del torneig per Guillem García, per marxar a Eivissa) , Cristian Fernández, Javi Amores, Esteban Montilla i Ricard Morros, que han jugat dividits en els equips A1 i A2, al ser equips de 4 jugadors.

Per part del segon equip, Enrique Gallardo, Kiriam Vicente, Marc Navarro i Ramón Caro.

Gran actuació del Mollet A1, amb una excel·lent classificació en el tercer lloc, empatats amb el segon i a només un punt del cambió. Classificats per la fase final de la Copa Catalana que es disputarà el proper mes d’abril.

Molt meritòria actuació dels companys del Mollet A2 que ha finalitzat en 14è lloc, el mateix que ocupaven al començar la competició. S’han escapat alguns punts que haguessin donat una millor, i merescuda, classificació.

El Mollet B ha tingut un molt bon matí, pero una tarda una mica més fluixa amb punts que han volat del còmput global. Ha empatat massa encontres que, a priori, pintaven bé.

Moltes cares conegudes, molt bon ambient, germanor i la sensació de que la gent espera amb ganes l’inici de la Lliga catalana, independentment de la categoría en que cada equip participi.

La Copa Catalana és una magnífica competició que demostra que hi ha passió pels escacs i que la gent gaudeix dels escacs actius que permeten disputar 9 partides en un día, moltes, amb equips amb els que, habitualment, no jugues perque pertanyen a categoríes o demarcacions diferents.

El Club d’Escacs Mollet ha tingut una molt digna representació a la competició, com és habitual a les competicions oficials on venim participant.

Classificacions i resultats AQUÍ

Galería d’imatges al Flickr del club fent click AQUÍ

Galería d’imatges de Pau Pascual del Foment fent click AQUÍ

Un gran domingo de ajedrez ha tenido lugar en Barcelona, hoy 18 de enero de 2015.
118 equipos, más de 500 jugadores con los suplentes, y las Cotxeres de Sants llenas. Tiene buena pinta, no nos engañemos.
Los ajedrecistas quizás somos un poco frikis, o quizás nos gusta mucho nuestro deporte, porque levantarse un domingo bien temprano para empezar a disputar la primera partida a las 9 de la mañana, es muy meritorio.

Por parte del primer equipo del club, Daniele Vocaturo, Leonardo Valdés, Pere Garriga, Mariano Mayans (sustituido amablemente en la parte final del torneo por Guillem García, para marchar en Ibiza), Cristian Fernández, Javi Amores, Esteban Montilla y Ricard Morros, que han jugado divididos en los equipos A1 y A2, al ser equipos de 4 jugadores.

Por parte del segundo equipo, Enrique Gallardo, Kiriam Vicente, Marc Navarro y Ramón Caro.

Gran actuación del Mollet A1, con una excelente clasificación en el tercer lugar, empatados con el segundo y a sólo un punto del campeón. Clasificados para la fase final de la Copa Catalana que se disputará el próximo mes de abril.
Muy meritoria actuación de los compañeros del Mollet A2 que ha finalizado en 14º lugar, el mismo que ocupaban al comenzar la competición. Se han escapado algunos puntos que hubieran dado una mejor, y merecida, clasificación.

El Mollet B ha tenido una muy buen mañana, pero una tarde un poco más floja con puntos que han volado del cómputo global. Empató demasiados encuentros que, a priori, pintaban bien.

Muchas caras conocidas, muy buen ambiente, buen rollo, y la sensación de que la gente espera con ganas el inicio de la Liga catalana, independientemente de la categoría en que cada equipo participe.

La Copa Catalana es una magnífica competición que demuestra que hay pasión por el ajedrez y que la gente disfruta del ajedrez activo que permite disputar 9 partidas en un día, muchas, con equipos con los que, habitualmente, no juegas porque pertenecen a categorías o demarcaciones diferentes.

El Club d’escacs Mollet ha tenido una muy digna representación en la competición, como es habitual en las competiciones oficiales donde venimos participando.

Classificación y resultados AQUÍ

Galería de imágenes en el Flickr del club haciendo click AQUÍ

Galería de imágenes de Pau Pascual del Foment haciendo click AQUÍ

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies