XXXII Obert de Cerdanyola 2014


Del 4 d’octubre al 29 de novembre ha tingut lloc una nova edició del tradicional Obert organitzat pel Club d’Escacs Cerdanyola.
Dividits en tres grups (A, B i “espinets” pels més petits), van prendre part 110 jugadors (39 al grup A, 46 al grup B i 25 als “espinets”).

Per part del Club d’Escacs Mollet van participar Cristian Fernández i Eugeni Romero al grup A i Ramón Caro al grup B. El jugador de l’Ideal Clavé, Francisco A. Cano, participant al grup B, ha fitxat recentment pel nostre club, serà soci i jugador i, per tant, disputarà la Lliga 2015 amb nosaltres.

Al grup A, Cristian va finalitzar en setena posició, partint com 5 del ranking, amb 4 victòries i 2 taules, que li van sumar 5 punts.
Eugeni Romero amb 3 derrotes i 2 taules, va finalitzar amb 4 punts, en disetena posició partint el vuit del ranking inicial.
El guanyador va ser el mestre internacional del Montcada, Arturo Vidarte.

No son uns grans resultats pels nostres companys, pero el torneig era força disputat al comptar amb pocs jugadors, amb alguns titulats i jugadors de bon nivell que feien difícil puntuar.

Al grup B, Francisco A. Cano va finalitzar en tretzena posició, partint del 10 del ranking inicial, amb 4,5 punts, amb 4 victòries i un empat, i Ramón Caro, amb 5,5 punts, va quedar en sisena posició empatat amb el quart i cinqué, per culpa del desempat més absurd dels 3 que es van sortejar (nombre de victòries), ja que tant al Bucholz mitjà com el brasiler, el desempat era favorable clarament.

Un bon torneig, amb molt bon ambient i amb alguna deficiència complicada de solucionar com es la separació entre el grup A i els altres, jugant a diferents locals, encara que separats per 50 metres. El poder aixecar-se i veure les partides d’altres grups és un alicient.
Classificació i resultats grup A fent click AQUÍ

Classificació i resultats grup B fent click AQUÍ

Classificació i resultats grup “espinets” fent click AQUÍ

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies