Trofeu dels campions de El Mundo Deportivo


El passat divendres 24 d’octubre, El Mundo Deportivo va cel·lebrar la ja tradicional gala-sopar per entregar el trofeu als clubs campions de les seves respectives lligues i als ascendits de categoría, així com per rendre homenatge a destacats esportistes. En aquesta edició, el premiat va ser el futbolista Julio Salinas.

El Club d’Escacs Mollet va rebre el trofeu campions com equip que ha aconseguit l’ascens a Divisió d’honor i com campions de Catalunya 2014 de Primera Divisió.

Fins a l’hotel Juan Carlos I es van desplaçar el vicepresident Ricard Morros i el president Ramón Caro, que van compartir taula amb el representant del Catalunya Escacs Club, equip que també ha ascendit a Divisió d’honor.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies