XXVI Obert Vila de Sant Boi 2014 Memorial Mateu Chalmeta i tancat MI


Del 4 d’abril al 14 de juny es va disputar una nova edició del, ja tradicional, torneig Obert Vila de Sant Boí, dedicat a la memoria de Mateu Chalmeta i, en paral·lel, un tancat vàlid per normes de Mestre Internacional.

Tres jugadors del club es van desplaçar durant 9 divendres a Sant Boi, dos d’ells, en Gerardo Gaona i en David Muñoz per disputar l’Obert, i el mestre català Javi Amores per jugar el tancat.

A l’Obert, Gaona va fer una bona actuació, amb 6 punts de 9 possibles, quedant en una bona novena posició, partint del 14 del ranking inicial. Muñoz, per la seva part, va fer un torneig discret amb 4,5 de 8 (la darrera no la va jugar), quedant en la 34à posició, partint del lloc 11 del ranking inicial.

Al tancat, Javi Amores va finalitzar en darrera posició, la mateixa que ocupaba al ranking inicial. No va tenir sort el nostre company i, tot i que va fer alguna partida dolenta, es cert que, en algunes partides “de les seves”, amb posicions clares d’avantatge, no va aprofitar per rematar. Sens dubte, una experiència positiva a sumar a la seva trajectòria, i a pensar en el proper torneig.

Classificació i resultats Obert AQUÍ
Classificació i resultats Tancat AQUÍ

logo

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies