Nit de l’esport 2014


Divendres 24 de gener es va celebrar la 21ª nit de l’Esport.

Les autoritats locals i d’altres convidats, així com una nombrosa representació de la majoria de clubs i entitats esportives molletanes, juntament amb esportistes i families, van omplir Can Gomà pergaudir d’una vetllada que, tot i començar amb retard, va ser ágil i rápida, gràcies a la bona feina dels organitzadors i la presentadora.

El Club d’Escacs Mollet estava nominat a millor entitat esportiva, premi que va recaure en el Club de Fútbol Mollet Unió Esportiva. També vàrem rebre una menció per l’ascens del Club d’Escacs Mollet B a categoría preferent i, a nivel individual, Pere Garriga Cazorla va rebre menció per la consecució de la seva primera norma de Mestre Internacional a l’Open Internacional de Montcada 2013.

El club va estar representat pel president, Ramón Caro, pel secretari Marçal Abadía i el vocal de la junta Marc Navarro, membre de l’equip B i que va recollir la menció.

La familia Garriga-Cazorla va fer costat al seu fill Pere i va ser present a l’acte.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies