Crònica Copa Territorial Barcelona 2014


Crònica d’en Ricard Morros.

La Copa Catalana és una competició organitzada per la FCDE, que es realitza cada any en dues fases, al gener una prèvia classificatòria per delegació (Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida); i la final, que els darrers anys es fa a l’abril un cop finalitzada la Lliga Catalana.

El format és sistema suís a 9 rondes, equips de 4 jugadors, semiràpides (15’ + 5’’). Puntuació olímpica.

El passat diumenge 19 de gener es va celebrar a les Cotxeres de Sants la fase prèvia de la delegació de Barcelona, amb la participació d’un equip del nostre club, format per Javier Amores, Pere Garriga, Cristian Fernandez, Guillem Garcia i Ricard Morros, amb una mitjana d’ELO propera a 2300 català. Gran participació, 110 equips que omplien les Cotxeres, amb 440 jugadors jugant simultàniament i un gran ambient d’escacs.

Molt bona actuació del Mollet al matí (14 de 20 punts possibles), enfrontant-se a 2 equips de divisió d’honor amb els que va aconseguir grans resultats (empat 2-2 amb el Montcada “A” i victoria amb el Peona i Peó “A” 3-1). Això ens va col.locar durant bastanta estona en les 10 primeres posicions.

Desafortunadament, la tarda va començar malament amb una derrota potser “excessiva” davant d’un altre DH, el Foment, per 4-0. A partir d’aquí vam encadenar victòries “clares” amb una altra derrota àmplia davant del Catalunya “A”. Vam finalitzar la tarda amb un rendiment clarament pitjor que el del matí, 7/16, acabant amb 21/36 en la 22ª posició. Per 1 punt no vam poder classificar-nos per la final d’abril.

En general, crec que la nostra actuació va ser força bona i que en certs moments importants no vam aconseguir rematar algunes posicions favorables que ens haguessin permet estar bastants més llocs amunt en la classificació.

El guanyador clar i destacat va ser l’Escola d’Escacs de Barcelona, que portava un equipàs, equipàs.

Un punt a intentar millorar per part nostra seria augmentar la participació. Havia clubs que portaven 5-6 equips i el Mollet només va poder inscriure 1.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies