39 OPEN INTERNACIONAL CIUTAT DE BADALONA


Crònica d’en Pere Garriga Solé.

“Del passat 2 al 8 d’agost es va disputar el 39 Obert Internacional Ciutat de Badalona on hi va participar el jugador del Club Pere Garriga Cazorla. En Pere va fer un bon paper en un torneig molt exigent amb una notable participació de titulats i finalment va aconseguir 4.5 punts que li van valer ser el millor sub-16 del grup A.”

També van participar en Jordi Bals i Cristian Fernández per part del Club d’Escacs Mollet, tot i que es van retirar a mig torneig, amb 2,5 i 2 punts respectivament.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies