Ràpides de L’Estany 2013.


El passat dissabte 20 de juliol va tenir lloc una nova edició a la bonica localitat de L’Estany del torneig de ràpides, que es la millor excusa per cel.lebrar una trobada escaquística i gaudir d’unes botifarres. Com ha passat en les 3 darreres edicions, la temperatura ambient, i una mica de pluja abans de començar,  van impedir que es jugués a l’aire lliure com era voluntat dels organitzadors.

Com sempre, a mig torneig, coca de cortesía a càrrec de l’organització per reposar forces.

Pel que fa a la competició, ja sabem que la gent s’ho pren (ens ho prenem) en serio i, ni que siguin unes ràpides “botifarrada” no es perdona ni un punt. Molt bon nivell escaquístic, tot i que van faltar alguns dels habituals d’altres anys. Per part del Club d’Escacs Mollet, van participar Antonio Lopez, Ramón Caro i Joan Caro.

Molt bona actuació de Joan Caro, malgrat els 3,5 punts finals, amb bon joc i derrotant a un fort rival (2105 ELO FCDE) en una bonica partida a la primera ronda. Joan va guanyar el premi al segon classificat sub-16. Antonio López, jugant força bé, va perdre varies partides guanyades, algunes per temps. Va finalitzar amb 3 punts.. Son les ràpides. I Ramón Caro, també va perdre un parell per temps i va fer alguns amics per sempre, aconseguint 4 punts a la classificació final.

Com sempre, i aquest any, encara més, tot molt ben organitzat, molt puntuals i àgils, malgrat no tenir impressora per imprimir cada emparellament, i molta germanor entre tots.

Sempre diem que L’Estany es parada obligatoria a l’estiu per gaudir d’escacs, de botifarra, del poble, i de la seva gent.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies