Pinilla, a l’Obert del Jake.


Crònica de J.A. Pinilla:

Un altre any torno a participar a l’Open que organitza el Jake, a l’Hospitalet. És un torneig que m’agrada jugar, principalment per què el tinc a 10 minuts a peu de casa meva. A més es fa desprès del Campionat de Catalunya per Equips, que és quan agafo “marxeta escaquística”.
Aquesta vegada nomès vaig poder jugar 6 de les 8 rondes.
La cosa no va començar bè per què vaig fer un amic a la primera ronda que jugaba.
Desprès d’una sessió de meditació amb whisky de malta i puritos cubanos vaig guanyar les 3 següents partides que vaig jugar.
A la sisena ronda i amb entrades per teatre vaig fer taules  i a la derrera ronda vaig guanyar, aquesta vegada sense meditació.
Finalment 4,5 punts de 6 posibles i força content per veure alguns amics jugant.
Aquí teniu el link amb la classificació general: http://chess-results.com/tnr89855.aspx?art=1&rd=8&lan=2&wi=821
No és un torneig on es juga amb jugadors forts, però als que ens agrada jugar per jugar, sense pensar si ens puja o ens baixa l’ELO, nomès per plaer de jugar una partida d’escacs, és molt recomanable.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies