Dinar de germanor 2013


Fins a 62 asistents a un dels dinars de germanors mes multitudinaris que hem fet.
Amb l’excusa de l’entrega de premis del Circuit Mollet i la cloenda de la temporada (ara comencen els torneigs d’estiu), ens varem aplegar al Calderí per gaudir d’un dinar tota una colla de nens i nenes, jugadors i pares i mares.

Tot i que no feia mal dia, tampoc era un dia de juny com estem acostumats. Sort que vàrem dinar a dins. Amb una mica de retard entre el primer i segon plat i una confusió amb el menú infantil (subsanada menjant el primer plat després del segon i amb paciència per part dels petits), vàrem arribar a l’entrega de premis del circuit i dels vales cedits per cansaladeria Bordas i Establiments Viena.

Desprès, uns quants van jugar a fútbol i uns altres, els més viciats, unes partidetes ràpides a la fresca (perque en feia de fresquet).

Galería de fotos fetes per Pedro Becerra al compte de Flickr del club fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies