Salutacions de la familia Cifre


Des de Pollença (Mallorca), on viu actualment, ens envia Joan Cifre una foto amb els seus fills, vestits tots tres, amb orgull, amb el polo oficial del Club d’Escacs Mollet. Joan, va veure unes fotos dels polos i va decidir comprar-ne uns per lluir aquest estiu i, tant bon punt li van arribar, s’els van posar i ens van enviar una foto com salutació a tots els companys del club.

Ell no m’ha dit res, pero us ho dic jo: a Pollença teniu l’hotel Juma i l’hotel L’Hostal, tots dos gestionats per la família Cifre, on segur sereu ben rebuts si aneu a passar uns dies i, a sobre, segur que Joan tindrà “mono” de jugar algunes partidetes.

http://www.pollensahotels.com

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies